PAISATGE - 5 (Aquest Cap de Setmana)

A part de mullar-me, enfangar-me i no aconseguir ( de moment ) arribar al poble abandonat ( però esta ja localitzat), aquest cap de setmana he trobat altres indrets també decadents.


3 comentaris:

  1. La foto de la teulada esfonçada és l'única que no m'ha agradat. El perquè? Doncs no ho sé. Possiblement pel fet que el forat estigui al ben mig, però no ho sé. No m'acaba de fer el pes.

    ResponElimina
  2. El perque?,doncs perque, simplement explica que esta esfonçada, però de manera clara i gens creativa. Es ven cert que si no pots fer una foto "bona" renunciïs a ella, però millors o pitjors, aquesta forma part de les que expliquen i l'única "grácia" que te es la "verdura". tompoc es la que especialment em cridi l'atenció, però al mitg del bosc, sobre una peña es l'única que explica amb més detall.

    ResponElimina
  3. Totes bones. Ara que, la de la placa, per el fet curiós de la mateixa, i la casa acompanyada tan sols de natura, les faria pujar al pòdium, però el teulat demostra que l'estructura es fràgil. Em fa pensar, que ens creiem(moltes vegades) durs, imbatibles... que tot es nostre. I al primer descuit el simple pas del temps comença a mostrar que no es tal cosa. No deu ser tan dolenta si ma pensar això al veure-la.

    ResponElimina